Kuyucak Bucağı İlkokulu
KUYUCAK KÖYÜ ARMUTLU HOZİK MEZRASI ARMUTLU KÜME EVLERİ NO 9A MERKEZ / ADIYAMAN

VİZYON

Bilim ve teknolojinin gereğine inanmış, özgür düşünceye önem veren,çalışanlarının ve öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu; sosyal, kültürel ve akademik başarıyı ön planda tutan, çevreye duyarlı, bilinçli, özgüvenli ve kendini ifade edebilen bireyler yetiştiren bir eğitim ve kültür yuvası olmak

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda çalışanlarının ve öğrencilerinin huzur ve güvenini temin eden; milli, manevi,insani, evrensel ve etik değerlere sahip, ailesine, ülkesine ve topluma faydalı olan bireyler yetiştiren, öğrencilerini bir üst öğrenime ve hayata hazırlayan bir kurumuz.

BAŞARILAR

1. 2010-2011 SBS BAŞARISI : 1. 2 Öğrencimiz Anadolu Liselerine 2.2 öğrencimiz Sağlık Meslek Liselerine, 3.1 öğrencimiz ise Anadolu Ticaret Meslek Lisesine yerleşmiştir. Öğrencilerimizin 2011 SBS ortalamaları: 7.sınıflarda 311, 8. sınıflarda 312’dir. 2. 2011-2012 SBS BAŞARI 1. 1 Öğrencimiz Fatih Anadolu Lisesi 2. 1 Öğrencimiz Adıyaman Anadolu Lisesi 3. 1 Öğrencimiz Adıyaman Sağlık Meslek Lisesi 4. 2 Öğrencimiz Rekabet Kurumu Anadolu İmam Hatip Lisesi 5. 1 öğrencimiz Ticaret Meslek Lisesine Yerleşmiştir. 6. 8.Sınıf SBS Ortalaması: 329’dur.

Başlama:08.20 Bitiş :14.50

Okulumuz İl Merkezine 20 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz çok eski bir yerleşim merkezidir. Bucak olduğundan çevredeki bütün köyler köyümüze bağlı imiş. Şu anda 65 hane mevcuttur. Okulumuz taşıma merkezi olduğu için çevre köylerin öğrencileri taşıma servis araçları ile okulumuza taşınmaktadır.